Читај ми!

Иницијатива ДСС-а за "неружење" Београда

Током предизборне кампање ДСС покренуо иницијативу да се плакати у Београду лепе само на места која су за то предвиђена. ДСС жели да буде поносан на оно што ће у кампањи говорити и чинити, рекао Александар Поповић и подвукао да та странка жели бољи Београд.

Демократска странка Србије покренула је иницијативу да се током предизборне кампање плакати у Београду лепе само на места која су за то предвиђена, и позива све носиоце листа да се прикључе акцији.

Кандидат ДСС-а за градоначелника Београда Александар Поповић, који је први потписао иницијативу, рекао је да та странка не жели да Београд буде "наружен" током кампање за шта је потребно да се предизборни, пропагандни материјали лепе само на места која су за то предвиђена.

"Позивам све прве на листама других политичких странака да потпишу 'Апел за неружење Београда' и прикључе се нашој акцији и да се заједно тог апела придржавамо", рекао је Поповић и додао да ће слоган ДСС-а на београдским изборима бити "Знање. Понос.".

У апелу, који је Поповић прочитао се, између осталог, наводи: "Обавезујемо се да ћемо утицати на чланове и активисте наших странака да пропагандне материјале лепе и постављају само на местима која су за то предвиђена".

Поповић је, такође, рекао да ће слоган кампање на републичком нивоу бити "Знам коме верујем", а на листама и за београдске и за парламентарне изборе ће, осим представника ДСС-а, бити и представници Покрета ветерана.

Поповић је рекао да ће у кампањи за београдске изборе говорити о остваривим циљевима, давати нове идеје како би сви у граду боље живели и да ће она бити "потпуно насмејана и позитивна".

"Нећемо рећи ниједну ружну реч, нећемо омаловажавати политичке неистомишљенике. Оно што је свако од нас радио у животу и што ради, па и у овој кампањи, најбоље говори о свима нама", рекао је Поповић.

Додао је да ДСС жели да буде поносан на оно што ће у кампањи говорити и чинити, а подвукао је и да та странка жели бољи Београд и да је изузетно важно да престоница после кампање не буде лошија него што је била.

"Ово је почетак лепе, насмејане, оптимистичне кампање у којој ћемо дати пуно остваривих идеја и показати како Београд може да буде боље место за живот", закључио је Поповић.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара