Читај ми!

Михајловић: Циљ СНС-а задржати младе

Један од најважнијих циљева напредњака и будуће владе је да задржи младе да остану да живе и раде у Србији, поручила је потпредседница СНС-а Зорана Михајловић у Обреновцу.

Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да је један од најважнијих циљева те странке и будуће владе да задржи младе да остану да живе и раде у Србији.

"Верујемо да са свим што смо урадили у претходних годину и по дана, где смо показали да праве вредности морају да се поштују, да мора да се поштује рад и завршена школа, поручујемо младима да смо спремни да учинимо све да их задржимо у Србији", поручила је Михајловићева приликом обиласка Општинског одобра СНС-а у Обреновцу.

Циљ је да млади остану у Србији, да зарађују и тако допринесу и својој земљи и сопственим породицама, рекла је Михајловићева.

Она је истакла да је СНС предтходних годину и по дана у власти много радила, али да та партија није задовољна брзином реформи и да жели да се иде много брже напред.

"Хоћемо да направимо амбијент за бржи долазак инвеститора и мислимо да то можемо. Желимо да смањимо број неопходних дозвола и да велике пројекте, као што је Београд на води и остале велике инфраструктурне пројекте, покушамо да убрзамо колико је год у нашој моћи", додала је Зорана Михајловић.

Једини развојни програм који је бивши градоначелник Београда Драган Ђилас имао је програм у коме су се развијале његове фирме, изјавила је Михајловићева.

Коментаришући најаву Ђиласа о развојном програму ДС за Србију, Михајловићева је рекла да му је "програм био одличан, јер је 2005. имао приход од својих фирми од три милијарде динара, а 2012. године чак 12 милијарди динара и ту је за Нобелову награду".

Она је истакла да је Ђилас имао још један програм "уништавања јавних и комуналних предузећа у Београду" и навела да се и ту показао као "експерт".

Михајловићева је новинарима у Обреновцу рекла да је Ђилас владао Београдом пет година, додајући да сматра да је Београд сит свакојаких развојних програма из којих је град изашао са дугом и обавезама од готово милијарду евра.

"Ствари у Београду морају да се мењају", поручила је она, нагласивши да је неопходно да се направи амбијент за успешно функционисање малих и средњих предузећа, као и да велики пројекти почну истински да се реализују.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара