Читај ми!

Арифи: Још без одлуке о изборима

На састанку лидера политичких странака које делују међу Албанцима на југу Србије није донета одлука око изласка на парламентарне изборе, рекао лидер ДП-а Нагип Арифи. Међутим, постоји жеља да се на изборе изађе и то на јединственој листи, каже Арифи.

Председник Демократске партије (ДП) и први човек општине Бујановца Нагип Арифи рекао је да на консултативном састанку лидера политичких странака које делују међу Албанцима на југу Србије није донета одлука око изласка на парламентарне изборе, а разговор о томе биће настављен у четвртак у Прешеву.

Арифи је за агенцију Фонет рекао да постоји расположење да се изађе на изборе, као и да сви инсистирају да то буде на јединственој листи.

Он је, међутим, истакао да данашњем састанку није присуствовао председник Партије демократског деловања (ПДД) Риза Халими.

Халими је за рекао да он и његова странка очекују да се о изласку на изборе најпре изјасне остале странке, посебно оне које су прошли пут били за бојкот.

Нагласио је да је председник општине Прешево Рагми Мустафа, који је и председник Демократске партије Албанаца (ДПА), до сада увек заговарао бојкот избора, као и да је Арифи последњи пут такође био против учествовања на њима.

Халими сматра да лидери албнских странка што пре треба да се договоре, јер времена за размишљање нема.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара