Читај ми!

"Трећа Србија" самостално на изборима

На предстојеће парламентарне и београдске изборе "Трећа Србија" излази самостално, а њен кандидат за градоначелника главног града биће председник партије Александар Протић. Наш основни циљ је улазак у републички и градски парламент и да вредни људи у Србији добију заступнике, рекао је заменик председника странке Мирослав Паровић.

Странка "Трећа Србија" наступиће самостално на парламентарним и београдским изборима, а њен кандидат за градоначелника Београда биће председник партије Александар Протић.

Заменик председника "Треће Србије" Мирослав Паровић рекао је на конференцији за новинаре да ће та странка на изборима наступити самостално да би показала да политиком могу да се баве другачији људи "којима је основни мотив залагање за све вредне људе који до сада нису имали адекватне заступнике на политичкој сцени".

Међу тим људима су, како тврди, између осталих, они који редовно плаћају рачуне, интернет заједница, представници малих и средњих предузећа.

"Наш основни циљ је улазак у републички и градски парламент и да вредни људи у Србији добију заступнике и буду уважавани", рекао је Паровић.

Члан Председништва "Треће Србије" Бранимир Јовановић рекао је да су београдски избори за ту организацију веома важни и да за њу представљају својеврстан тест.

Јовановић верује у добар изборни резултат "Треће Србије" јер, како је рекао, она окупља нове људе на политичкој сцени - људе који имају другачији и нов систем размишљања који је потребан Србији.

"'Трећа Србија' може да постане лидер међу новим партијама које ће створити нову политичку климу", сматра Јовановић.

Протић је навео да је "Трећа Србија" настала због свих вредних људи и да због њих излази самостално на парламентарне и београдске изборе.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво