Читај ми!

ДСС: Економски програм за почетак кампање

Носилац листе ДСС-а на републичким изборима биће Војислав Коштуница. ДСС на изборе излази самостално, а та странка ће званично започети изборну кампању 9. фебруара представљањем економског програма.

Демократска странка Србије излази на републичке изборе самостално, носилац листе је Војислав Коштуница, а та странка званично ће започети изборну кампању 9. фебруара, представљањем економског програма, речено је на конференцији за новинаре.

Представићемо програм "Привреда политичке наутралности", рекао је председник Политичког савета ДСС-а Владета Јанковић и истакао да странка заступа идеју еврореализма и пут политичке неутралности.

"Убеђени смо да овај програм заступа знатна већина бирача", рекао је Јанковић и навео да политичка неутралност никако не значи изолацију, већ невезивање за било коју светску силу.

Нисмо против Европе, њене културе, традиције, али смо против европске администрације у Бриселу, рекао је Јанковић, очекујући да ДСС током кампање у медијима има равноправан третман.

Навео је да ДСС излази самостално на изборе иако је изборни цензус, како је рекао, неправедан, јер коалиције имају исти праг.

Јанковић је навео да је на листи ДСС-а 250 посланичких кандидата и да су бирани по територијалној заступљености, посланичком искуству и стручној квалификацији.

Предизборни слоган ДСС-а биће "Знам коме верујем - Демократска странка Србије".

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво