Ухапшеним шверцерима одређен притвор

Ухапшеној шесточланој криминалној групи, која је на територији Јагодине, Ћуприје и Параћина кријумчарила наркотике, одређен је притвор. Вођа је у бекству. РТС сазнаје да су осумњичени шверцовали хероин широм Србије.

На територији Јагодине, Ћуприје и Параћина ухапшена је шесточлана криминална група због кријумчарења наркотика којој је одређен притвор. Њихов вођа Бојан Илић је у бекству.

Припадници полиције ухапсили су на подручју Јагодине, Параћина и Ћуприје, шесточлану криминалну групу која се бавила дистрибуирањем наркотика на ширем подручју Србије и одредили јој притвор од 48 сати, а потом ће бити приведени истражном судији.

Ухапшени су: Дане Глушица (32), Марко Милошевић (33), Зоран Арсић (40), Александар Миљковић звани Сале лудак (31) из Јагодине, Едо Мулалић, звани Едо бомбаш (31) из Ћуприје и Александар Стојиљковић (22) из Параћина, саопштила је данас Полицијска управа у Јагодини.

Њихов вођа Бојан Илић звани Паљанац је у бекству, рекао је Танјугу директор полиције Милорад Вељовић.

Вељовић је рекао да је ова група у дужем временском периоду дистрибуирала наркотике, а у тренутку хапшења код њих је пронађен килограм хероина, као и више скупоцених возила и моторцикала.

Како РТС сазнаје, осумњичени су у дужем периоду шверцовали хероин из Бугарске и са Косова и Метохије широм Србије.

Полиција сумња да су организатори кријумчарења и препродаје Александар Кевац, који је ухапшен 11. јула, и Бојан Илић из Ћуприје, који је у бегству.

Кевац и Илић су хероин набављали у Бугарској и Косову и Метохији, а продају на територији Поморавља организовали су Глушица, Милошевић, Мулалић, Миљковић, Арсић и Стојиљковић, наводи се у саопштењу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара