Ухапшен Стеван Аврамовић

Бивши председник Уније послодаваца Србије Стеван Аврамовић ухапшен због сумње да је злоупотребио службени положај приликом продаје удела Уније у Наутичком клубу "Земун", предузећу "Метро на води". Ухапшене још три особе.

Због сумње да је злоупотребио службени положај приликом продаје удела Уније послодаваца Србије у Наутичком клубу "Земун", предузећу "Метро на води", ухапшен је бивши председник Уније послодаваца Србије Стеван Аврамовић, саопштио је МУП.

Поред Аврамовића (54), ухапшени су и бивши генерални секретар УПС Богдан Савић (55), председник Наутичког клуба Земун Звонко Адамовић (57) и власник предузећа "Метро на води доо" Јован Ранђеловић (53).

Они се сумњиче за злоупотребу службеног положаја и фалсификовање службене исправе.

Осумњичени су током марта 2009. године, супротно одлукама извршног одбора УПС, продали власнички удео Уније над Наутичким клубом "Земун".

Наутички клуб је био корисник земљишта у марини у Земуну, а продајом је Јовану Ранђеловићу, односно његовом предузећу "Метро на води" омогућена противправна имовинска корист, у износу од 15.810.000 динара, за колико је оштећена УПС, наводи се у саопштењу.

Осумњичени ће се, у законом предвиђеном року, уз кривичу пријаву, приведени истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара