Друга жртва обрачуна у Ћуприји

Преминуо младић који је био тешко рањен у пуцњави, која се у суботу догодила у ћупријској дискотеци "Палацо". Горан Гркић је друга жртва обрачуна те ноћи.

Горан Гркић из Ћуприје, у кога је, у дискотеци "Палацо" у том граду, пуцао Љутомир Поповић Љутко, преминуо је ноћас у Општој болници у Ћуприји, изјавио је Танјугу помоћник директора болнице Томислав Башовић.

Гркић (24) је преминуо у 2.30, у шок соби неурохирургије, не долазећи свести, рекао је Башовић. Гркић је друга жртва обрачуна у дискотеци "Палацо" те ноћи.

Поповић (32), кога су синоћ, после тродневне потере, у београдском насељу Жарково ухапсили припадници Специјалне антитерористичке јединице Србије, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције и Безбедоносно-информативне агенције, у Гркића је испалио три хица у пределу главе и врата.

У акцији хапшења лишен је слободе и Павле Средић (26) због сумње да је извршио кривично дело помагање Поповићу после убистава, како у бекству тако и у скривању.

Средић ће бити приведен дежурном истражном судији Основног суда у Београду, док је Поповић ради даље криминалистичке обраде предат инспекторима у Полицијској управи Јагодина.

Злочин се догодио, према саопштењу Полицијске управе у Јагодини, прошлог викенда, у ноћи између петка и суботе, око 1.30, због нерашчишћених рачуна, а и Поповић и Гркић су били познати полицији по извршеним кривичним делима.

У том обрачуну, случајно је погинула недужна девојка Јасмина Илић (20) из Ћуприје, а њена сестра Јелена (22) рањена у стомак и налази се на лечењу у Општој болници у Ћуприји. Њено стање је, после операције, стабилно.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије