Једна особа теже повређена у Смедереву

У тучи у Смедереву једна особа задобила је теже повреде главе због чега је пребачена у Београд.

Једна од четири особе које су учествовале у тучи у Смедереву задобила је теже повреде главе због којих је колима хитне помоћи пребачена у  Ургентни центар у Београду.

До туче је, како је саопштила полиција, дошло у поподневним сатима на раскрсници Партизанске, Пролетерске и Стеријине улице, а њени учесници су полицији од раније познати.

Полиција је у тучи затекла Н. Ј. (41), Г. С. (35), М. Т. (37) и В. Д. (33) из Смедерева и све их привела.

Н. Ј. је у тучи задобио лаке телесне повреде, утврђене у Здравственом центру Свети Лука, као и Г. С. и М. Т, док је В. Д. са повредама главе колима хитне помоћи превезен у Ургентни центар Клиничког центра Србије у Београду.

Полиција ради на расветљавању околности под којима је дошло до туче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије