Странцима отели новац и технику

Новосадска полиција саопштила да су непознате особе на улици напале двоје држављана Велике Британије и уз претњу ножем им одузеле камеру, фотоапарат, мобилни телефон и новац.

Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да су, засад непознати разбојници, на улици напали двоје држављана Велике Британије и претњом ножем и физичким насиљем одузели од њих камеру, фото апарат, мобилни телефон и новац.

Другог дана "Егзит" фестивала, који је према процени полиције имао око 35.000 посетилаца, забележена је и тешка крађа на Петроварадинској тврђави у којој је непознати починилац једном посетиоцу из Француске отео торбицу с мобилним телефоном и новцем, наведено је у саопштењу полиције.

У исто време, јуче, и управа новосадског Хотела "Арта бутик" у саопштењу је скренула пажњу јавности и надлежнима на несавесно понашање појединих новосадских таксиста према страним гостима, посетиоцима "Егзита" и Новог Сада.

Гошће тог хотела, које су у четвртак допутовале из Велике Британије, са главне аутобуске станице превезли су такси возила "Жутог таксија" и том приликом им наплатили вожњу по 1.600 динара, по сваком возилу.

Кад су се девојке пожалиле на цену, таксисти су одбили да им дају пртљаг док не плате вожњу, наведено је у саопштењу.

Управа хотела је потом обавестила градску саобраћајну инспекцију, која је одмах изашла на лице места, одузела таблице једном такси возилу на 48 сати.

Полиција је саопштила да је јутрос око четири сата Новосађанин М. К. пао са бедема Петроварадинске тврђаве и задобио лаке телесне повреде. Након интервенције Хитне медицинске помоћи збринут је у Клиничком центру Војводине.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара