Војник Улемек сахрањен уз државне почасти

Уз највише војне почасти и у присуству државних званичника сахрањен војник Милан Улемек, који је 7. јула погинуо при паду авиона МИГ-29 на батајничком аеродрому. На територији општине Стара Пазова данас је проглашен дан жалости поводом трагичне погибије Улемека.

Милан Улемек војник који је 7. јула погинуо при паду авиона МИГ 29 на батајничком аеродрому, сахрањен је данас уз војне почасти на гробљу у Старој Пазови.

Погребу су, поред чланова породице, присуствовали председник Србије Борис Тадић, министар одбране Драган Шутановац, старешине и војници 177. ракетно-артиљеријског дивизиона противваздухопловне одбране у коме је Улемек служио редовни војни рок, као и родбина, пријатељи и мештани Старе Пазове.

Улемек је рођен 12. јуна 1985 године у Земуну, студирао је пољопривреду, а на одслужење војног рока дошао је марта ове године.

На територији општине Стара Пазова данас је проглашен дан жалости поводом трагичне погибије Улемека.

Пилот авиона МИГ -29, потпуковник Раде Ранђеловић (47) и Милан Улемек (24) погинули су прекјуче у кругу аеродрома Батајница.

Ранђеловић је погинуо приликом пада авиона, а Улемек када је летелица ударила у земљу у кругу аеродрома у парку техничких средстава где се налазио на редовном задатку - пожарству.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво