Стравичан злочин код Новог Сада

Осмогодишња девојчица убијена је после подне у Старим Лединцима код Новог Сада. Полиција интензивно трага за 52-годишњим Младеном Огулинцем, који је осумњичен за убиство девојчице.

Осмогодишња девојчица М.Ј. убијена је после подне у Старим Лединцима код Новог Сада, потврдио је за РТС директор полиције Милорад Вељовић. За убиство је осумњичен 52-годишњи Младен Огулинац из тог места, за којим полиција интензивно трага.

Истражни судија Татјана Ђурашковић рекла је да је девојчица највероватније силована и угушена, што ће, како очекује, потврдити и налази вештака.

Родитељи несрећне девојчице били су на послу када ју је Огулинац извео из куће и одвео у своју кућу, где је прво силовао, а затим угушио, јавила је телевизија Аполо из Новог Сада. Према речима комшија, девојчицу је у дворишту осумњиченог за убиство пронашао отац, по повратку с посла.

Како је од мештана сазнала новинарка телевизије Аполо Биљана Кушљевић, убијену девојчицу и њеног брата пре месец дана чувала је сестра осумњиченог Огулинца.

Он је знао да су деца сама у кући, и да прве комшије нису ту, па је без проблема намамио девојчицу у своју кућу, јавила је та телевизија.

Младен Огулинац је и раније напаствовао жене. Пре 10-ак година био је осумњичен за силовање, али никада није оптужен за то дело, пренела је телевизија Аполо.

Комшије су рекле да су осумњиченог последњих десетак дана виђале у алкохолисаном стању, слабо се дружио са мештанима, а говорило се и да је психички веома лабилан, јавила је РТВ Војводине.

Злочин је узнемирио мештане Старих Лединаца и велики број њих се, заједно са полицијом, укључио у потрагу за осумњиченим.

Број коментара 58

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво