Заплена више од 1.200 боксова цигарета

Полиција претресом стана и просторија у Кусићу, код Вршца, пронашла 1.222 бокса цигарета стране прозводње, вредности 1.050.000 динара. Против власнице цигарета биће поднета кривична пријава.

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да су полицијски службеници Регионалног центра према Румунији, на основу наредбе истражног судије Основног суда у Вршцу, извршили претрес једног стана и просторија у Кусићу и пронашли 1.222 бокса цигарета стране производње, вредности 1.050.000 динара.

Цигарете су привремо одузете, а против власнице цигарета С.С. биће поднета кривична пријава у редовном поступку због постојања основа сумње да је извршила кривично дело недозвољена трговина, каже се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво