Пуцао на раднике "Западне Мораве"

Младић у Краљеву пуцао на раднике предузећа "Западна Морава", који су радили на санацији клизишта у том граду. Четворица младића претходно гађала флашама и вређала раднике тог предузећа.

Четири младића из Краљева су ухапшена пошто су најпре гађала флашама и вређала, а затим је један од њих и пуцао на раднике Јавног предузећа "Западна Морава", који раде на уређивању леве обале Ибра, саопштила је Полицијска управа Краљево.

Приведени Владимир Дакић (1977), Милан Лазовић (1979), Филип Мирковић (1988) и Владимир Mијаиловић (1992), сви из Краљева, осумњичени су за кривично дело тешко убиство у покушају, а Мијаиловић и за напад на овлашћено лице.

Према речима пословође на радовима санације клизишта на левој обали Ибра Божидара Рашковић, до напада је дошло јуче око 8 часова.

"Напали су прво багеристу, који се онда повукао ка колегама. Раднике су вређали и гађали пивским флашама. Онда су колеге у једном тренутку угледале да један од момака држи пиштољ у руци, а убрзо се зачуо и пуцањ", прича Рашковић.

Полиција наводи да је пуцано из пиштоља марке ЦЗ М57 калибра 7,62 мм.

Приликом привођења у полицијске просторије, Владимир Мијаиловић је насрнуо на два полицајца и нанео им лакше повреде, наводи се у саопштењу Полицијске управе Краљево.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије