Туча у Новом Саду

Два младића избодена ножем у Новом Саду, од којих је један задобио тешке повреде опасне по живот у синоћњој тучи између више непознатих особа.

Новосадска полиција саопштила је да су у синоћној тучи у том граду двојица младића избожена ножем, од којих је један задобио теже телесне повреде опасне по живот.

У сукобу, који се на новосадској Детелинари догодио око 22 сата из још неутврђених разлога, непознати извршилац је ножем убо Александра П. (18) и нанео му тешку повреду опасну по живот.

Малолетни А. С. (17) је у тој тучи лакше повређен.

Александар П. је збринут у Клиничком центру Војводине и задржан на лечењу а полиција наставља рад на расветљавању тог инцидента, после чега ће бити поднете пријаве, наведено је у саопштењу.

Потегао нож након свађе у саобраћају

Драгољуб У. (57) из Новог Сада тешко је ранио ножем Вукашина В. (34) из Футога, после свађе у саобраћају.

Њих двојица су се потукли после саобраћајног инцидента на једној раскрсници у Новом Саду, а Драгољуб У. је у тучи потегао и нож, наведено је у саопштењу.

Обојици су у Клиничком центру Војводине констатоване тешке телесне повреде, а Вукашину В. и повреде опасне по живот.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се