Притвор осумњиченима за педофилију

Одређен притвор Слободану Ј. који се терети за обљубу деце, и Б.Ј. која се терети за помоћ у прикривање тог дела и узимања новца. За оба дела запрећена минимална казна од десет година затвора.

Истражни судија Вишег суда у Шапцу одредио је након саслушања притвор за Слободана Ј. (60) и Б.Ј. (43), осумњичене за кривично дело обљубе над немоћним лицем.

Према наводима шабачке полиције, они су физички и сексулано злостављали децу окривљене Б.Ј, дечака од шест и девојчицу од три године.

У шабачком суду рекли су да се Слободан Ј. терети за обљубу деце, а да се Б.Ј. терети за помоћ у прикривање тог дела и узимања новца због тога.

За оба дела запрећена је минимална казна од десет година затвора.  Према незваничним информацијама, мајка деце је живела у ванбрачној заједници са Слободаном Ј. који јој је финанасијски помагао након смрти супруга.

У селу Мала Врањска, где је окривљени живео наводе да је он "девизни пензионер" и да је дечак више времена проводио код њега него код мајке која је живела у селу Горња Врањска.

Нико од мештана оба села није могао да потврди да је приметио сексуално злостављање али наводе да је поочим често тукао дечака.

Полиција наводи да су деца смештена у Општој болници у Шапцу и да су доброг физичког и психичког стања.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се