Притвор за Шарићевог јатака

Истражни судија у Љубљани одредио једномесечни притвор Драгану Тошићу, осумњиченом да је главни сарадник Дарка Шарића у Словенији.

Драгану Тошићу, ухапшеном под сумњом да је главни сарадник нарко-боса Дарка Шарића у Словенији, истражни судија је, после синоћњег саслушања, одредио једномесечни притвор, јавила је агенција СТА, преноси Танјуг.

Ту вест је потврдио и Тошићев адвокат Јанез Кошчак, наводећи да нема доказа за протиовзаконито деловање његовог клијента, нити разлога за притварање.

Кошчак је додао да се Тошићу, власнику два локала у Љубљани, на терет стављају незоконити послови са дрогом.

У прекјучерашњој акцији словеначке полиције ухапшено је 15 људи за које се сумња да су били у вези са Шарићем, а шесторици већ саслушаних у Окружном суду у Љубљани продужен је притвор.

Из Суда је саопштено и да ће се саслушавања преосталих ухапшених наставити данас и сутра.

Акција "Балкански ратник", у октобру 2009. године, резултирала је запленом више од две и по тоне кокаина у Јужној Америци.

За организовање шверца терети се Дарко Шарић, српски држављанин који је имао пребивалиште у Пљевљима, у Црној Гори, и велики број некретнина и предузећа у Србији.

Претресањем станова осумњичених пронађени су новац, опојна дрога и ватрено оружје, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво