Угашен пожар на Обилићевом венцу

Две особе лакше повређене у пожару у стану на Обилићевом венцу. Ватра локализована, пожар се није проширио на остале станове у згради.

Две особе су лакше повређене у пожару који је јутрос избио у згради на Обилићевом венцу број 21, у стану на петом спрату, који су ватрогасне екипе успеле да локализују.

У стану су биле четири особе које су евакуисане, а две лакше повређене особе збринула је екипа Хитне помоћи, рекла је новинарима начелник Управе за ванредне ситуације Сања Вуксановић - Жугић.

Ватрогасци су у 07.35 сати добили позив да је избио пожар и на лице места су стигли за око четири минута, рекла је она, додајући да су из стана евакуисане и две животиње, мачка и пас.

Ватра је захватила стан површине 78 квадрата, а у гашењу пожара је учествовало осам возила, односно 29 ватрогасаца, прецизирала је Вуксановић - Жугић.

Она је истакла да се пожар срећом није проширио на остале стамбене објекте и да још нису утврђени његови узроци, који ће бити познати после увиђаја.

Портпарол Хитне помоћи др Нада Мацура изјавила је да су две особе које су повређене добиле опекотине и да су пребачене у здравствену установу у Звечанској улици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво