Ухапшен функционер Нове Србије

Због сумње да је извршио кривично дело примања мита, ухапшен члан Градског већа Панчева и председник Градског одбора Нове Србије Миланко Андрејић.

Члан Градског већа Панчева и председник Градског одбора Нове Србије Миланко Андрејић (48) приведен је због сумње да је примио мито од 3.000 евра од невладине организације "Пријатељи Панчева", саопштено је из МУП-а Србије.

Андрејић који је задужен за привреду и економски развој града Панчева осумњичен је да је од представника те невладине организације којој је додељена организација овогодишње манифестације "Панчевачки карневал", захтевао и примио 3.000 евра, наводи се у саопштењу.

Како је саопштено, он је тражио тај новац да би одобрио да се милион динара која су градским буџетом иначе намењена за одржавање манифестације "Панчевачки карневал", уплате на рачун организатора манифестације.

Осумњичени Андрејић ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији Вишег суда у Панчеву, додаје се у саопштењу.

Андрејић је око 10 сати у пратњи два униформисана полицајца и троје инспектора из полицијске марице уведен у зграду градске управе.

Акцију су заједнички извели панчевачка полиција и Више тужилаштво у том граду у наставку акције сузбијања корупције.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара