Расветљена убиства у Кикинди

Због сумње да је тупим предметом усмртио Милорада Бркина пре два дана и убиства Панте Велемирова, почињеног прошле године у Кикинди, ухапшен Стева Миладинов.

Након опсежне акције полицијских службеника ухапшен је Стева Миладинов из Кикинде, због сумње да је тупим предметом усмртио суграђанина, пензионера Милорада Бркина. Бркин је убијен пре два дана у дворишту породичне куће.

Оперативци кикиндске полицијске управе су у кући Стеве Миладинова (62) у улици Стевана Сремца број 28а пронашли предмете који су припадали Бркину, па се основано сумња да је Миладинов убиство починио из користољубља.

Овом приликом полиција је открила и трагове који воде расветљавању убиства пензионера Панте Велемирова, почињеног прошле године у Кикинди.

Сумња се да је и тај злочин починио Стева Миладинов, иначе, зет убијеног Велемирова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара