Тадићу опет прете преко Фејсбука

Претња "Признај Косово или ће ти умрети породица", упућена председнику Тадићу са Фејсбук профила под називом "Признај Косово". Надлежни најавили озбиљну истрагу.

Београдски медији јавили су да су председнику Борису Тадићу опет упућене претње преко мреже Фејсбук.

Претња "Признај Косово или ће ти умрети породица", упућена је са Фејсбук профила под називом "Признај Косово".

У Кабинету председника Србије нису желели да коментаришу вест и напомињу да им нису познати аутори профила на којем се претња појавила, а који носи име председника Тадића.

"На Фејсбуку постоји пет профила са именом 'Борис Тадић', и неколико њих који у називу садрже име српског председника, али је реч о незваничним профилима које креирају непознати аутори", наводе у кабинету председника Тадића.

Kрајем априла на Фејсбуку основана је група Тадићу "Џаба ти блиндирана мечка, када отвориш врата снајпер те чека".

Надлежни су најавили озбиљну истрагу, а министар Ивица Дачић је рекао да ће у њу бити укључено америчко Министарство правде будући да без њега није могуће добити податке од компаније Фејсбук.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво