Спречен покушај кријумчарења оружја

У комбију београдских ознака на путу Пирот-Ниш цариници пронашли оружје. Возач царинику рекао да превози телескопе.

У заједничкој акцији цариника и припадника Регионалног центра Граничне полиције, на делу пута Пирот-Ниш, спречен је покушај кријумчарења оружја, саопштио је Одсек за односе с јавношћу Управе царина.

У такозваној дубинској контроли, оружје је пронађено међу пошиљкама које је превозио комби београдских регистарских ознака.

Заплењене су две ваздушне пушке без броја и ознаке произвођача, један ваздушни пиштољ марке "блоу" калибра 8 мм и шест гасних пиштоља "блоу" калибра 8мм, "екол мајор", "екол мајор П29", "екол ладy", "екол волга" и "волтран П29" калибра 9 мм.

Пре отварања пошиљке у којој је пронађено оружје, возач је на питање цариника да ли зна шта у њој налази, одговорио да му је пошиљалац рекао да су у пошиљци телескопи.

После прегледа, возач је заједно са комби возилом предат у надлежност истражним органима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво