Опљачкана Поштанска штедионица у Нишу

Више маскираних особа опљачкало Поштанску штедионицу у центру Ниша и из сефа однело више милиона динара. Нико од радника Штедионице није повређен.

Заменик председника Вишег суда у Нишу Саша Дујаковић потврдио је да је више маскираних особа упало јутрос у 7.30 у Поштанску штедионицу у центру Ниша и да су из сефа однели више милиона динара.

Дујковић је рекао да су маскирани нападачи уз употребу оружја онеспособили раднике штедионице, али нико од радника није повређен.

"Оперативним радом надлежних органа биће утврђени детаљи тог догађаја, као и начин на који су се пљачкаши удаљили", напоменуо је Дујаковић.

Локални медији су јавили да су излази из града после оружане пљачке штедионице били блокирани.

Почетком прошлог месеца у Епископској улици у Нишу опљачкана је Војвођанска банка. Тада су у банку упали маскирани нападачи у сред дана и уз претњу оружјем однели већу суму новца.

Два радника обезбеђења су била повређена, а нападачи још нису откривени.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво