Заплењено више од килограм марихуане

У акцији "Морава" заплењено више од килограм марихуане, а једна од особа, код које је пронађена дрога, пустила је дресиране псе расе "стафорд" да нападну полицајце.

Полиција је запленила више од килограма марихуане, а једна од особа, код које је пронађена дрога, пустила је дресиране псе расе "стафорд" да нападну полицајце, саопштила је данас локална полиција.

У акцији "Морава" ухапшен је Р.Ђ. (26) из Панчева код кога је "приликом контроле саобраћаја пронађено око килограм марихуане".

Наводи се и да су "у наставку акције, претресом стана Ј.Б. (26) из Панчева, пронађени око 70 грама марихуане, пиштољ у илегалном поседу и више комада муниције разног калибра".

"Приликом поступања полицијских службеника Ј.Б. их је напао тако што је на њих пустио дресиране псе расе 'стафорд'", наводи се у саопштењу.

Један пас је нанео лаке телесне повреде полицајцу који је, да би отклонио напад од себе, употребио ватрено оружје и усмртио пса, а "том приликом је од рикошета метка Ј.Б. задобио лаке телесне повреде".

Обе особе ће уз кривичну пријаву бити приведене испражном судији Вишег суда у Панчеву, наводи се у саопштењу.

Полицијска акција "Морава" почела је прошле године и усмерена је ка хапшењу нарко-дилера који дрогу продају близи места где се углавном окупљају млади.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара