Дамир Докић на слободи

Усвојена молба за условни отпуст Дамира Докића и он је од данас ослобођен даљег служења казне, изјавила је Докићева адвокатица Босиљка Ђукић.

Дамир Докић, отац тенисерке Јелене Докић, ослобођен је условно даљег служења затворске казне од годину дана због угрожавања безбедности амбасадорке Аустралије у Србији Клер Биргин и недозвољеног држања оружја.

Како је Танјугу рекла адвокат Босиљка Ђукић, молба за условни отпуст Докића је усвојена и он је ослобођен даљег издржавања казне у Окружном затвору у Шапцу, која му је истицала 6. маја.

Ђукићева је рекла да је задовољна, мада сматра да је одлука о условно пуштању на слободу закаснела с обзиром на то да је остало двадесертак дана до истека казне.

Ова одлука, како је казала, ипак, доказује да је Докић био престрого кажњен и да је правда достижна.

Она је похвалила ажурност и ефикасносг Апелационог суда у Новом Саду који је у најкраћем могућем року одлучио о захтеву за условно пуштање Докића на слободу.

Да није било жалбе јавног тужиоца, Докић би био пуштен још 5. априла, рекла је Ђукићева.

У интервјуу прошле године поводом изјаве његове ћерке Јелене, коју су пренели аустралијски медији, а у којој је она тврдила да ју је отац злостављао, Докић је запретио да ће убити амбасадорку Аустралије у Србији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара