Убиство и самоубиство у Грачаници

Припадник Косовске полицијске службе Синиша Петровић убио супругу Биљану Петровић, а потом и себе. Убиство и самоубиство догодило се у кругу Клиничко-болничког центра у Грачаници, где је Биљана Петровић радила као медицинска сестра.

 У кругу болнице у Грачаници четрдесетогодишњи Синиша Петровић, припадник Косовске полицијске слубе, службеним пиштољем убио је супругу, медицинску сестру Биљану Петровић (28), а потом и себе.

Директор Клиничко болничког центра у Грачаници Стојан Секулић рекао је да се несрећа догодила након што је Петровић позвао своју супругу да изађе са посла и потом је убио. Секулић је рекао да се радило о личном сукобу супружника.

Колегинице Биљане Петровић кажу да јој је супруг и раније претио. У полицији нису ништа предузимали јер није било формалне пријаве, иако су родитељи убијене били код њих на разговору.

 Да је било пријаве, колега би био суспендован док траје истрага и било би му одузето службено оружје, кажу у станици у Грачаници. За супружницима Петровић остало је троје деце од 7, 5 и 3 године.

Заменик командира КПС у Грачаници Рама Крујезију изјавио је да је полиција извршила увиђај, али да се не зна мотив убиства.

"Он је био у цивилу, али је пиштољ службени. Његова супруга је била у болникој униформи. Ја га познајем и никада нисам приметио да је био агресиван", рекао је Крујезију.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара