Ухапшена криминална група у Крагујевцу

У насељу Лицика код Крагујевца ухапшено шест чланова криминалне групе осумњичених да су продавали хероин, саопштила крагујевачка полиција.

У последње две седмице у ромском насељу Лицика у Крагујевцу ухапшено је шест чланова организоване криминалне групе због сумње да су продавали хероин, саопштила је крагујевачка полиција.

Како је наведено, у синхронизованим акцијама ухапшени су супружници Небојша Петровић (30) и Марина Тодоровић (18), Златко Стефановић (23) и Милош Митровић (33) којима је одређена мера полицијског задржавања, као и Бојан Драгутиновић (24) и Дарко Вуксановић (29), сви из Крагујевца који су уз кривичну пријаву приведени истражном судији.

У саопштењу се наводи да је та шесточлана група крајем прошле и у овој години набавила и продала више од 100 грама хероина уживаоцима у Крагујевцу набављала.

Код ухапшених полиција је пронашла 24,22 грама хероина који је био упакован у око 120 разграмираних кесица припремљених за продају.

Полиција наставља рад на откривању осталих чланова те криминалне групе, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије