Још непознати детаљи смрти Ксеније и Филипа

Синоћ су у Београду пронађена беживотна тела певачице Ксеније Пајчин и манекена Филипа Каписоде. Претпоставља се да је Каписода убио Ксенију пуцајући јој у главу, а потом извршио самоубиство. Пајчинова и Каписода расправљали су се и пре неколико дана.

Певачица Ксенија Пајчин и манекен Филип Каписода пронађени су у уторак мртви, у стану у Никшићкој улици у Београду. Према незваничним подацима, реч је о убиству и самоубиству.

Њихови познаници, који су се окупили на месту трагедије, претпостављају да би мотив могао да буде љубомора.

Тела Пајчинове и Каписоде са прострелним ранама пронашла је певачицина мајка Љубица, у стану у Никшићкој.

Комшије су рекле полицији да су се из стана у коме су  Пaјчинова и Каписода живели, око 16.30 часова чула два пуцња.

Милорад Вељовић, директор полиције, каже да се, по ономе што се за сада може претпоставити, највероватније ради о убиству и самоубиству.

"Међутим, коначну реч о свему можемо дати тек након извршеног увиђаја, као и саме обдукције", наводи Вељовић.

Приликом увиђаја, незванично се могло чути да полиција претпоставља да је Каписода убио Ксенију Пајчин пуцајући јој у главу, а потом извршио самоубиство. Пиштољ је пронађен између њихових беживотних тела.

Испред зграде, осим комшија, полиције и много знатижељних грађана, нашле су се и естрадне звезде, односно пријатељи и рођаци преминулих.

Како тврде комшије, Пајчинова и Каписода расправљали су се и пре неколико дана, када је и полиција реаговала, јер је Каписода развалио врата да би ушао у стан.

Дуле Антић, менаџер Ксеније Пајчин, каже да је Филипа једном видео на Златибору.

"Певала је Ксенија и тада сам га први пут упознао. Он је био јако фин, културан, дечко. Све најбоље могу да кажем. Она га је волела, то се по њој видело", навео је Антић.

Истражни судија Вишег суда у Београду наложио је да се изврши обдукција и токсиколошка анализа ради утвђивања узрока смрти Пајчинове и Каписоде, изјавила је Танјугу портпарол суда Душица Ристић.

Како је истакла, анализе ће, по наредби истражног судије, који је и обавио увиђај, обавити Војномедицинска академија у Београду.

Ксенија Пајчин рођена је у Београду 1977. године. Каријеру је започела као играчица у групи "Бит стрит", а јавности је позната од средине деведесетих, када је била певачица дуета групе Дак. После тога наставила је самосталну каријеру у Србији и Грчкој.

Филип Каписода, рођени брат рукометаша Петра, рођен је 1987. године. Јавности је постао познат након учешћа у ријалити-шоуу "Велики брат".

Број коментара 131

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије