МУП трага за двема особама због туче на Вождовцу - мушкарац Ђ.М. преминуо у болници

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду интензивно раде на проналаску две, за сада непознате особе, за које се сумња да су се физички обрачунале са мушкарцем на Вождовцу, који је у Ургентном центру преминуо. Тело је предато на обдукцију. Министар у Федерацији БиХ Војин Мијатовић објавио је на друштвеним мрежама да је у Београду убијен његов млађи брат.

Полиција је одмах по пријави (јуче у 18.20) да су у једном парку на Вождовцу две особе претукле  мушкарца, изашла на лице места, саопштио је МУП.

Припадници МУП-а интензивно раде на утврђивању свих чињеница и околности, као и проналаску осумњичених особа.

Тело је превезено на Институт за судску медицину ради обдукције.

Mинистар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је за ТВ Блиц да се узрок смрти утврђује.

"Отац је изашао, чула се нека галама и када је жена изашла сазнала је да је имао сукоб са двојицом младића. Одвезен је у Ургентни центар где је и преминуо“, рекао је Дачић.

Више јавно тужилаштво у Београду претходно је саопштило да је дало налог полицији да идентификује учеснике догађаја и прикупи све непходне податке и обавештења у вези са догађајем од 26. маја на Вождовцу, након којег је у Ургентном центру у Београду преминуо Ђ. М. 

"Осмо одељење Управе криминалистичке полиције за град Београд обавестило је дежурног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду да је у улици Драгице Кончар на Вождовцу дошло до физичког сукоба између непознатих лица и Ђ.М. у којем је Ђ.М. задобио повреде главе, након чега је превезен у Ургентни центар, где је убрзо преминуо", наводи се у саопштењу.

Медији наводе да је Ђ. М. покушао да заштити свог малолетног сина од групе хулигана.

Потпредседник СДП-а и федерални министар развоја, подузетништва Војин Мијатовић огласио се поводом, како наводи, убиства свог млађег брата у Београду.

Поруку у којој се опростио од брата објавио је на друштвеним мрежама.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије