Читај ми!

Са пробном дозволом возила 116,7 километара на сат на делу пута где је ограничење брзине 45

На државном путу Пожега - Ужице полиција пресретачем зауставила осамнаестогодишњу девојку која је управљала “реноом“ брзином од 116,7 километара на сат, на делу пута где је за возаче са пробном возачком дозволом ограничење брзине кретања 45 километара на сат.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, пресретачем су на државном путу Пожега - Ужице зауставили осамнаестогодишњу девојку која је управљала аутомобилом марке “рено“ брзином од 116,7 километара на сат, на делу пута где је за возаче са пробном возачком дозволом ограничење брзине кретања 45 километара на сат.

Приликом контроле је утврђено да возило није било означено посебном ознаком "П", за возаче са пробном возачком дозволом, саопштио је МУП.

Против осамнаестогодишње девојке је поднета одговарајућа прекршајна пријава.

Министарство унутрашњих послова скреће пажњу да је у претходном периоду у саобраћајним незгодама настрадао велики број младих особа, укључујући две особе које су управљале возилима са пробном возачком дозволом.

С обзиром на то да се ближи време матурских прослава, МУП апелује на младе возаче да буду одговорни, поштују саобраћајне прописе и не дозволе да један тренутак непажње заувек промени њихов живот и животе њихових породица, наведено је у саопштењу.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије