Читај ми!

Одузет аутомобил од возача који је проузроковао несрећу у Тутину

Полиција је одузела аутомобил "фолксваген пасат" од возача који је у Тутину проузроковао саобраћајну несрећу у којој су повређене три особе.

Припадници Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Новом Пазару одузели су возило "фолксваген пасат“ од двадесетједногодишњег возача који је у Тутину изазвао саобраћајну незгоду у којој су три особе повређене.

Возач који је изазвао саобраћајну незгоду задобио је лаке телесне повреде, а лаке телесне повреде задобили су и деветнаестогодишњи возач и седамнаестогодишњи путник из другог возила. У овој незгоди, оштећено је и једно паркирано возило, саопштио је МУП.

Контролом је утврђено да возач који је изазвао саобраћајну незгоду нема возачку дозволу ни за једну категорију моторних возила, као и да је на возилу којим је управљао истекао рок важења регистрационе налепнице.

Такође је утврђено да је у последње две године у четири наврата правоснажно осуђен због управљања возилом без возачке дозволе.

Од почетка примене мере привременог одузимања возила за теже саобраћајне прекршаје, на територији Полицијске управе у Новом Пазару одузето је седам возила, а четири возача од којих је возило одузето биле су особе млађе од 25 година.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије