Убијен полицајац код Тутина

Полицајац Жељко Зечевић убијен је синоћ (3. март) на дужности близу Рибарића, код Тутина. Убица идентификован, али је у бекству. Дачић: пооштрити казнену политику.

Полицајац Жељко Зечевић (40) убијен је синоћ, за време обављања дужности, на путном правцу Рибарићи-Мехов Крш,  код Тутина, потврђено је из Министарства унутрашњих послова за РТС.

Према саопштењу Министарства унутрашњих послова, полицијски службеник Зечевић, иначе из Тутина, убијен је око 19,30 часова, током обављања службене дужности.

Зечевић је управљао службеним возилом приликом привођења Фахрудина Маврића (23), после интервенције у Рибарићима.

У месту Батраге, Маврић је отео Зечевићу из футроле службени пиштољ и ранио га у леђа, после чега је искочио из возила и удаљио се у непознатом правцу.

На путу до дома здравља рањени полицајац Зечевић је подлегао повредама.

Заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић најоштрије је осудио убиство полицијског службеника Полицијске управе у Новом Пазару, Жељка Зечевића.

Напад на службено лице представља напад на државу и то је тако у свим земљама на свету, истакао је потпредседник владе Дачић.

Мнистар Дачић је подсетио да је у последње две деценије хиљаду полицајаца изгубило живот и апеловао да се пооштри казнена политика.

Ова локација је до сада била позната и због Газиводског језера које је један од главних путева илегалне трговине, наводи полиција.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара