Осумњичени за налетање аутомобилом на стајалиште у Рузвелтовој се предао полицији

Мушкарац који је осумњичен да је синоћ аутомобилом налетео на стајалиште јавног превоза у Рузвелтовој улици у Београду предао се полицији у присуству браниоца. У незгоди су три особе повређене, од којих две теже. Осумњиченом одређено задржавање до 48 часова.

Осумњичени А. А. (1995) који је учествовао у саобраћајној незгоди која се догодила 18.  око 23 часа  у Београду, у Рузвелтовој улици, у присуству браниоца се предао Полицијској управи за град Београд.

Саобраћајна незгода се догодила тако што је осумњичени управљао путничким моторним возилом налетео на аутобуско и трамвајско стајалиште, којом приликом је двоје људи задобиле тешке телесне повреде, док је код једног наступила лака телесна повреда.

Дежурни јавни тужилац је наложио да се окривљеном одреди задржавање у трајању од 48 часова у ком року ће бити саслушан пред Првим основним јавним тужилаштвом на околност кривичног дела Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја из чл. 297 ст. 3 KЗ и кривичног дела Непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди из чл. 296 ст. 2 Kривичног законика.

Такође, тужилац је одмах након наведене саобраћајне незгоде наложио да се прибаве сви докази.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије