Читај ми!

Ухапшена група осумњичена за израду фалсификованих докумената

По налогу Јавног тужилаштва за организовани криминал у сарадњи са СБПОК-ом, данас је у Србији ухапшено шест особа који се сумњиче да су као припадници организоване криминалне групе правили фалсификована документа.

Ухапшени су С. Б., И. Б., А. Ф., В. Ж., В. П. и З. М. због сумње да су од априла 2023. године до данас извршили кривична дела фалсификовање исправе и удруживање ради вршења кривичних дела, саопштено је из Јавног тужилаштва за организовани криминал.

Сумња се да је ова организована криминална група израђивала фалсификована документа, као и иностране саобраћајне таблице са пратећом документацијом (зелени картон, саобраћајне дозволе, оверене уговоре, овлашћења) заинтересованим особама за новчане износе од 400 до 1.600 евра, у зависности од квалитета израде као и да ли се ради о појединачном документу или тзв. комплету (лична карта, пасош, возачка дозвола).

Израђиване су исправе Хрватске, Словеније, Словачке и Италије. У току су претреси на више локација. Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити спроведени у Јавно тужилаштво за организовани криминал након чега ће бити саслушани.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво