Читај ми!

Потрага за телом Данке Илић, детаљно се претражују Лазарева пећина и кањон код Злота; притвор оцу осумњиченог за убиство

Полиција и даље трага за телом мале Данке Илић. Претражује се Лазарева пећина која се налази код села Злот, затим Лазарев кањон, као и целокупно подручје дуж Злотске реке. Двојици осумњичених за убиство двогодишњег детета одређен је притвор до 30 дана. Сумња се да су брат и отац једног од осумњичених помогли да се сакрије тело. У међувремену, брат је преминуо у Полицијској управи Бор, док је оцу одређен притвор.

Наставља се потрага за телом двогодишње девојчице Данке Илић. Детаљно су прегледана дворишта комшија и околни бунари.

Након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство и они су спроведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару

Њима је одређен притвор до 30 дана. На терет им се ставља кривично дело – тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д. Д. признао злочин, док се Ј. С. бранио ћутањем. Ухапшени отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премести на за сада непознату локацију.

Коментаришући убиство двогодишње девојчице Данке Илић, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће предложити Влади да се поново уведе смртна казна за најтежа кривична дела.

Грађани Бора и Бањског поља доносе цвеће и свеће и упућују саучешће породици Илић.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије