Читај ми!

Гашић: Имамо сазнања да је тело девојчице пребачено на другу локацију

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић рекао је на конференцији за новинаре да су осумњичени до детаља описали злочин, али и да тело двогодишње девојчице још није пронађено. Како је навео, имају сазнања да се један од осумњичених вратио 28. марта на депонију на којој су оставили тело девојчице и да га је пребацио на другу локацију.

Потрага за девојчицом Данком Илић је трагично заршена. Злочин је потресао целу Србију, рекао је министар Братислав Гашић у обраћању јавности.

Припадници МУП-а су након опсежне акције ухапсили С. Ј. и Д. Д., запослене у ЈКП "Водовод" Бор, осумњичене да су аутомобилом ударили и убили Данку и тело бацили на депонију, рекао је Гашић.

Злочин су признали и одређено им је задржавање до 48 сати.

Према свим информацијама, Гашић је изнео ретроспективу догађаја.

Председник Србије Александар Вучић је раније данас, на посебној седници Владе Србије, саопштио да је полиција ухапсила два лица осумњичена да су убила Данку Илић, за којом се трагало више од 10 дана.

МУП је саопштио да су двојица осумњичених у потпуности признали извршење овог злочина.

Двогодишња Данка Илић нестала је пре десет дана. Од тада се за њом интензивно трагало. Први пут у Србији је покренут систем "Пронађи ме".

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво