Притвор окривљенима због прања новца

Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду – Посебно одељење за организовани криминал је донео решење којим је према окривљенима П.Д., Д.П. и А.С. одредио притвор, који им по том решењу може трајати најдуже 30 дана.

Притвор је према окривљенима П.Д., Д.П. и А.С. одређен јер постоје особите околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и због постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

Према окривљенима П.Д. и А.С. притвор је одређен услед постојања околности које указују на опасност од бекства.

Окривљенима М.М., М.М.и П.Д. на терет је стављено извршење кривичног дела удруживање ради вршења кривичних дела, окривљеној Н.Д. и окривљенима Д.П. и А.С. извршење кривичног дела удруживање ради вршења кривичних дела.

Такође, окривљенима М.М. и М.М. на терет је стављено и извршење по једног кривичног дела прање новца у продуженом трајању окривљеном П.Д. и извршење кривичног дела прање новца у продуженом трајању и окривљеној Н.Д., као и окривљенима Д.П. и А.С. извршење по једног кривичног дела прање новца у продуженом трајању.

Против наведеног решења дозвољена је жалба кривичном ванпретресном већу Вишег суда у Београду – Посебно одељење за организовани криминал, у року од три дана од пријема решења.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво