Читај ми!

Осумњичен за претњу убиством, супрузи слао фотографије папагаја којем је откинуо главу

Тужилаштво предложило оптужницу против мушкарца осумњиченог да је претио супрузи да ће је убити, као и чланове њене породице. Супрузи је слао фотографије кућног љубимца – папагаја – којем је, како се сумња, рукама откинуо главу. Тужилаштво предлаже затворску казну, као и мере забране приласка оштећеној и лечења од алкохола.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело је предлог оптужнице против Н. В. због сумње да је под дејством алкохола у порукама и телефонским позивима претио супрузи да ће "убити њу и чланове њене породице", као и да ће потом извршити самоубиство.

Наводи се да се осумњичени према супрузи понашао "дрско и безобзирно" током 18. и 19. фебруара текуће године. 

Н. В. је, како пише у предлогу оптужнице, 19. фебруара у Земуну убио кућног љубимца – папагаја – тако што је птици рукама откинуо главу и фотографисао је, одвојену од тела, након чега је слике проследио супрузи и њеној куми. 

Садржај фотографија показао је и једном од сведока, наводи се у предлогу оптужнице.

Тужилаштво предлаже затворску казну, мере лечења од алкохола и забране приласка оштећеној

Тужилаштво сумња да је Н. Б. починио кривична дела насиље у породици и убијање и злостављање животиња и предложило је Трећем основном суду у Београду продужење притвора за Н. В. због могућности да ће окривљени боравком на слободи, у кратком временском периоду, поновити кривично дело.

Предложено је и да да Н. В. буде кажњен са јединственом затворском казном за два кривична дела у трајању од годину и четири месеца. 

Тужилаштво у оптужници предлаже и мере обавезног лечења од алкохола и забране приближавања оштећеној на мање од 200 метара.

Такође се предлаже забрана приступа око места становања и рада оштећене, као и забрана узнемиравања и било које врсте комуникације у трајању од две године од правоснажности судске одлуке.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара