Читај ми!

Тројица радника повређена у рударском басену "Колубара"

Тројица радника повређена су током обављања својих редовних активности на површинском копу Поље “Е“ у Рударском басену “Колубара“, потврђено је РТС-у у ЕПС-у.

У несрећи која се претходне ноћи десила на површинском копу Поље “Е“ у Рударском басену “Колубара“ повређена су тројица радника приликом обављања својих редовних активности, саопштио је ЕПС.

"Запослени (В. Н.) је тешко повређен, налази се у болници у Београду и није животно угрожен. Двојица колега (Д. Б. и Д. Ж.) су лакше повређена", наводи се у саопштењу.

Према првим информацијама, транспортна трака је била заустављена, а несрећа се догодила док су запослени покушавали да установе оштећење.

У ЕПС-у кажу да су о несрећи обавештене надлежне службе, полиција и рударска инспекција а да је менаџмент у контакту са породицама повређених како би им пружили сву неопходну помоћ.

У Основном јавном тужилаштву у Лазаревцу за Танјуг је речено да је А. П., управљајући под дејством недозвољених супстанци, теретним возилом са приколицом изазвао саобраћајну несрећу у којој је учествовало возило ЕПС-а "Колубаре". Суд му је одредио до 30 дана притвора, а он је искористио своје законско право да се брани ћутањем.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара