Читај ми!

Пронађено 42 килограма дроге у резервоару камиона на прелазу Прешево

На граничном прелазу Прешево спречен је шверц више од 42 килограма синтетичке дроге скривене у резервоару камиона који је из Грчке ишао за Белгију.

Камион страних регистарских ознака, који се из Грчке упутио ка Белгији, на граничном прелазу Прешево је, на улазу у земљу, издвојен за преглед на царинском мобилном скенеру.

Како је саопштила Управа царина, анализом слике са скенера уочене су неправилности у пределу резервоара за гориво који је био преграђен за потребе кријумчарења.

“Царински службеници су приметили да је простор намењен за кријумчерење био замаскиран посебним гитом како би деловало да је реч о фабричкој изради”, пише у саопштењу.

Како се наводи, детаљним прегледом су сумње на које је указао снимак скенера потврђене, јер је унутрашњост резервоара била подељена тако да само једна четвртина прими гориво, док је већи део резервоара послужио за скривање наркотика.

Укупно је откривено 63 пакета прашкасте материје тешке 42.337 грама, која је приликом приручног тестирања одреаговала на синтетичку дрогу МДМА и амфетамин.

Дрога је, заједно са возачем и камионом, предата полицији.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара