Читај ми!

Новобеограђанин осумњичен да је у пијаном стању ударио супругу 30 пута

Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело је оптужни предлог против 59-годишњег мушкарца због постојања оправдане сумње да је 4. фебруара на Новом Београду у алкохолисаном стању, у присуству малолетног детета, супрузи задао око 30 удараца по глави и телу.

Оштећена је том приликом задобила лаке телесне повреде у виду нагњечења у пределу темена са леве стране, нагњечења у левој чеоној слепоочној регији, нагњечења у пределу горњег левог очног капка, нагњечење у пределу оба образа са нагњечењем слузнице оба образа, нагњечење у пределу слузнице горње усне и нагњечење обе шаке, саопштава тужилаштво.

В. С. се сумњичи да је извршио кривично дело насиље у породици, а да је у тренутку његовог извршавања имао 1,71 промил алкохола у крви, наводи се у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду је предложило да Трећи основни суд у Београду окривљеног прогласи кривим, као и да му изрекне условну осуду на тај начин што ће окривљеном утврдити казну затвора у трајању од једне године и два месеца и истовремено одредити да се овако одређена казна затвора неће извршити уколико окривљени у року проверавања четири године не изврши ново кривично дело.

Предложено је и да суд окривљеном изрекне меру – обавезно лечење алкохоличара.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво