Читај ми!

Обијена кућа у селу Лепина код Липљана

У селу Лепина код Липљана на КиМ обијена je кућа Милана Живковића, професора Mедицинског факултета у пензији. Власник је у тренутку крађе био на сахрани у Нишу. Непознати починиоци су искључили надзорне камере и развалили врата на балкону. Власник је посумњао да нешто није у реду када је видео да камере не раде.

Непознати починиоци упали су у кућу професора Медицинског факултета у пензији Милана Живковића у селу Лепина код Липљана на Косову и Метохији, потврђено је РТС-у.

Власник се у тренутку крађе налазио у Нишу на сахрани, а због нереда који су оставили иза себе, осим вредних предмета, још увек не може са сигурношћу да тврди шта су лопови изнели из његовог дома.

Како је потврђено РТС-у, лопови су провалили у четвртак увече и прво онеспособили надзорне камере, а потом су развалили балкон врата.

"Ја сам телефоном позвао комшију и замолио га да оде до моје куће и провери шта није у реду са камерама и због чега су искључене. Када је проверио, рекао је да је кућа опљачкана", прича власник обијене куће.

Случај је пријављен полицији која је синоћ обавила увиђај.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво