Читај ми!

Идентификовани осумњичени за убиство у Дунавској улици, полиција позива грађане да јаве ако знају где су

Полиција је идентификовала двојицу осумњичених за кривично дело тешко убиство 23-годишњег младића, који је у ноћи 25. фебруара преминуо услед задобијених убодних рана у Дунавској улици у Београду, док је други тридесетдвогодишњи младић задобио тешке телесне повреде.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, УКП, Одељења за сузбијање крвних и сексуалних деликата, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду идентификовали су двојицу осумњичених за кривично дело тешко убиство над двадесеттрогодишњим младићем.

Он је у ноћи 25. фебруара преминуо услед задобијених убодних рана у Дунавској улици у Београду, док је други тридесетдвогодишњи младић задобио тешке телесне повреде.

За двојицом осумњичених, Василијем Гачевићем (2001) и Марком Даничићем (2001) расписане су потраге и полиција позива грађане да се, уколико имају информације о кретању и боравишту осумњичених, јаве Полицијској управи за град Београд, на бројеве телефона: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, као и на 192 или најближој полицијској станици.

недеља, 21. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво