Читај ми!

Градина, крио марихуану у чарапи и теглици од еурокрема

Царински службеници, у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Градина, открили су марихуану и хашиш у пртљагу једног путника који их је сакрио у чарапу, теглицу од еурокрема и бочице од сапунице за прављење балончића.  

Управа царина саопштила је да је синоћ на прелазу Градина пристигао мерцедес страних регистрација на путу из Холандије ка Турској.

На питање цариника да ли има нешто да пријави за царинску контролу, возач аутомобила је рекао да нема, јер са собом носи само личне ствари.

Преглед који је уследио, међутим, открио је да је путник је у лични пртљаг сакрио чарапу и теглицу еурокрема које је испунио марихуаном и са неколико груменова хашиша.

Откривене су и четири бочице са сапуницом за прављење балончића, које је путник искористио као маску за кријумчарење, јер их је испразнио, а у њих ставио пластичне кесице испуњене марихуаном.

"И то није било све, јер се у пртљагу нашло и неколико психоактивних слаткиша: једна табла чоколаде и један ручно прављени колач са мирисом марихуане", наводи се у саопштењу. 

Кријумчар је, потом, са свим откривеним наркотицима предат полицији у даљу надлежност.

понедељак, 15. април 2024.
30° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво