Читај ми!

Градина, крио марихуану у чарапи и теглици од еурокрема

Царински службеници, у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Градина, открили су марихуану и хашиш у пртљагу једног путника који их је сакрио у чарапу, теглицу од еурокрема и бочице од сапунице за прављење балончића.  

Управа царина саопштила је да је синоћ на прелазу Градина пристигао мерцедес страних регистрација на путу из Холандије ка Турској.

На питање цариника да ли има нешто да пријави за царинску контролу, возач аутомобила је рекао да нема, јер са собом носи само личне ствари.

Преглед који је уследио, међутим, открио је да је путник је у лични пртљаг сакрио чарапу и теглицу еурокрема које је испунио марихуаном и са неколико груменова хашиша.

Откривене су и четири бочице са сапуницом за прављење балончића, које је путник искористио као маску за кријумчарење, јер их је испразнио, а у њих ставио пластичне кесице испуњене марихуаном.

"И то није било све, јер се у пртљагу нашло и неколико психоактивних слаткиша: једна табла чоколаде и један ручно прављени колач са мирисом марихуане", наводи се у саопштењу. 

Кријумчар је, потом, са свим откривеним наркотицима предат полицији у даљу надлежност.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара