Читај ми!

У конзоли мењача аутомобила пронађена два пиштоља, пушка "Томпсон" у комбију

Царински службеници су у петак на граничним прелазима Батровци и Бачки Брег, у сарадњи са полицијом, открили два покушаја кријумчарења оружја – два пиштоља марке "Taktical Hulk Pro" и пушку "Томпсон", саопштила је Управа царина.

Случај на граничном прелазу Батровци откривен je на излазу из земље, када је на ред за контролу пристигао аутомобил стране регистрације, са возачем као јединим путником, саопштила је Управа царина.

Возило је најпре прегледано мобилним скенером, када је снимак указао на извесне неправилности у пределу мењача.

Даљим прегледом је у конзоли мењача пронађен специјално преграђени простор и у њему два пиштоља марке ''Taktical Hulk Pro''.

Поред оружја, чији су оквири били празни, у истом простору пронађена је кутија са 19 метака 7,65 мм, као и 2.800 кесица средства за потенцију "камагра".

На улазној страни граничног прелаза Бачки Брег је истог дана приликом детаљног прегледа једног комби возила пронађена аутоматска пушка ''Thompson''.

Осим пушке, испод седишта у возилу пронађена је и фирмирана гардероба чија вредност је превазишла једни трећину вредности возила, због чега је и комби привремено задржан. На питање због чега није пријавио робу коју превози, возач је изјавио да се ради о пошиљкама, које је примио ради превоза.

Оружје је у оба случаја одмах преузела у даљу надлежност полиција, док ће о судбини задржане робе и возила одлучивати надлежни суд, закључује се у саопштењу Управе царина.

понедељак, 15. април 2024.
31° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво