Читај ми!

Притвор за осумњиченог за убиство бивше супруге и њене мајке

Виши суд у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана за Б. Р. који се терети да је у недељу увече у селу Раковац код Беочина ножем убио бившу супругу и њену мајку.

Притвор је, након саслушања осумњиченог, предложен због опасности од бекства, утицаја на сведоке као и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, јер је више пута осуђиван.

Суд је узео у обзир и начин извршења дела и тежине последица кривичног дела које је довело до узнемирења јавности, речено је Танјугу.

Б. Р. (48) се сумњичи да је извршио кривично дело тешко убиство за које му прети казна доживотног затвора, као и за кршење забране утврђене мером безбедности, за које је запрећена казна затвора до шест месеци.

Према незваничним информацијама Б. Р. је повратник када је реч о породичном насиљу, више пута је пријављиван полицији, а за време убиства је имао условну казну од две године и забрану приласка бившој супрузи.

Он је у недељу увече, пошто је био у алкохолисаном стању, превезен у Kлинички центар Војводине због детоксикације.

Претходно је, наводно, у кућу провалио, јер жене нису желеле да га пусте.

Након извршеног злочина сам је позвао полицију, која га је затекла у кући са ножем, за који се сматра да је предмет којим је убиство почињено.

недеља, 14. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво