Читај ми!

Воз усмртио једну особу у Нишу

Једна особа je погинула када ју је ударио воз на прузи Матејевац-Сврљиг, између Ниша и Књажевца. Идентитет особе није познат. Настрадала особа се у тренутку несреће налазила на отвореној прузи, на месту где је кретање пешака забрањено, саопштила је Инфраструктура железнице Србије.

Воз који је саобраћао пругом Матејевац-Сврљиг, између Ниша и Књажевца, усмртио је у послеподневним часовима једну особу која се затекла на шинама, саопштила је Инфраструктура железнице Србије.

"Настрадала особа се у тренутку несреће налазила на самом колосеку, на отвореној прузи, где је то забрањено и изузетно опасно по живот", истиче се у саопштењу. 

Из Инфраструктуре железнице Србије такође наводе да је непажљиво, неодговорно и намерно кретање дуж колосека по отвореној прузи забрањено и да најчешће доводи до несрећа и људских жртава. 

"Апелујемо на учеснике у друмском саобраћају и пешаке да буду пажљиви приликом преласка пружних прелаза, посебно током празника када је повећана фреквенција саобраћаја", закључује се у саопштењу Железнице. 

Случај је полицији пријављен око 15.30 сати, а идентитет особе није познат.

Полиција је на лицу места, док је о догађају обавештено Основно јавно тужилаштво у Нишу.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара