Ухапшен због сумње да је неовлашћено објавио филм "Недеља" на интернету

Полиција је ухапсила осумњиченог да је на свом Фејсбук профилу и Јутјуб налогу објавио филм "Недеља" и на тај начин омогућио преузимање великом броју корисника тих платформи.

Припадници Службе за борбу против високотехнолошког криминала у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, Посебним јавним тужилаштвом за високотехнолошки криминал, ухапсили су Љ. М. (1992) из Параћина, због основа сумње на неовлашћено искоришћавање ауторског дела или предмета сродног права, саопштено је из МУП-а.

Осумњичени се терети да је на свом Фејсбук профилу и Јутјуб налогу објавио ауторско дело филм "Недеља" и на тај начин омогућио преузимање великом броју корисника наведених интернет платформи.

Претресом стана који осумњичени користи, полицијски службеници су пронашли предмете кривичног дела који се осумњиченом стављају на терет.

Љ. М. је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду, Посебном јавном тужилаштву за високотехнолошки криминал, наводи се у саопштењу.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара