Ухапшена жена која се лажно представљала да ради у министарству и сређује субвенције

Полиција је у Смедереву интензивним радом идентификовала и ухапсила Н. Б. (26) из Младеновца која се лажно представљала као службеница Министарства пољопривреде и тако од брачног пара узела 1.000 евра како би им наводно издејствовала субвенције. Н. Б. је ухапшена због сумње да је извршила кривична дела превара и лажно представљање, као и Д. З. (31) и И. Г. (21) из Младеновца због сумње да су напали оштећене.

Н. Б. је, како се сумња, лажно се представљајући као службеница Управе за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, са брачним паром из околине Смедерева уговорила састанак у једном мотелу, где је од њих узела 1.000 евра како би им, наводно, издејствовала убрзано додељивање пољопривредних субвенција, прецизирано је из ПУ Смедераво.

Д. З. и И. Г. се терете да су оштећенима, по изласку из мотела на паркинг, задали више удараца, након чега су се, заједно са Н. Б. аутомобилом удаљили у непознатом правцу.

Осумњичена Н. Б. је спроведена основном јавном тужиоцу у Смедереву, док су Д. З. и И. Г. задржани у притвору да би у року од 48 сати уз кривичну пријаву, били приведени надлежном тужиоцу Основног јавног тужилаштва у Смедереву.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара