Још једна интервенција ватрогасаца у Београду - у Скендер беговој улици горела кухиња, евакуисани станари

Током ноћи још једна интервенција ватрогасаца у Скендер беговој улици у Београду где је гасило пожар 11 ватрогасаца са три возила. Превентивно је изувршена евакуација станара и угашена ватра која је избила у кухињи стана. Повређених није било.

У Београду је синоћ око 19 часова избио пожар у центру града где је 21 ватрогасац гасио ватру са шест возила. Током ноћи пожар и у Скендер беговој улици.

Помоћник начелника Управе ватрогасно-спасилачке јединице Сектора за ванредне ситуације Давор Видовић рекао је за РТС да је ноћ била тешка јер су имали неколико озбиљних интервенција, али ни тај број није био "какав зна да буде".

"Око 19 часова имали смо интервенцију у Кнез Михаиловј улици где је интервенисало шест возила са 21 ватрогасцем. Горео је пословни објекат – једна просторија у пословном објекту. Пожар је доста брзо локализован", рекао је Видовић.

Повређених није било, горела је гардероба на полицама у магацину.

Видовић је навео да је током ноћи била још једна интервенција у Скендер беговој улици у Београду где је интервенисало 11 ватрогасаца са три возила.

Према његовим речима, превентивно је изувршена евакуација станара и угашен је пожар који је избио у кухињи стана.

Проблем праве паркирана возила због којих се не може прићи објекету

"Веома често имамо проблем због паркирнаих возила а исто тако станари да би обезбедили простор за дечију игру постављају жардињере или стубове који нам праве проблеме па не можемо да приђемо на лице места. Апелујем на грађане да паркирају возила на прописаним местима и ослободе приотивпожарне прилазе за ватрогасна возила", напоменуо је Видовић.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара